rotarkids@gmail.com . 06-53399875

Prijswinnaars Rotarkidsloterij 2017

PrijswinnaarsRotarkidsLoterij 2017

Op 22 mei 2017 werden de prijswinnaars van de Rotarkidsloterij 2017 bekend gemaakt. In het prachtige KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) werden, tijdens het Rotary Benefietconcert, georganiseerd door Rotaryclub Oost, de winnende lotnummers bekend gemaakt. T

De eerste prijs een week in een prachtig vakantiehuis in Toscane, de tweede prijs een privé-optreden van het Delftsche Studenten Dans Harmonie (jazz & dixieland band) en de derde prijs de LlilVakantiehuisToscaneite Lamp Shelf Mark By Thijs Smeets werden op het podium door Rotarkids bekend gemaakt en uitgereikt. Dank aan iedereen die deze loterij mogelijk heeft gemaakt, de bedrijven en particulieren die de prijzen ter beschikking  hebben gesteld, de Rotaryclubs voor de (voor)verkoop van de loten en Rotaract voor de verkoop van loten tijdens de avond.

Overzicht PrijswinnaarsRotarkidsLoterij 2017 Als u een prijs heeft en deze nog niet heeft opgehaald op de avond zelf of heeft ontvangen via uw Rotaryclub stuur dan een mailtje aan rotarkids@gmail.com. Tot volgend jaar.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.