Verslag van Project warme jassen voor kinderen van Studiezalen – RC Minerva door José de Boer / 11 01 2022

Ik begin met heel veel dank aan alle mensen die hebben meegedaan. We hebben als club samen met familie en vrienden 170 jassen kunnen verzamelen en even zo veel kinderen blij kunnen maken.
Op 10 oktober deed ik een voorstel namens Community Service om winterjassen in te zamelen voor kinderen die onder de armoedegrens leven en verbonden zijn aan Studiezalen van Abdelhamid Idrissi in Amsterdam West. We hebben veel response gekregen binnen de club maar ook daarbuiten. Flow Traders heeft € 5000,- gedoneerd voor dit project zodat we aanvullend cadeaubonnen voor winterkleding konden verdelen.

Dana van Studiezalen heeft in week 50 ook nog via social media een oproep gedaan met gevolg dat er door winkels en particulieren gedoneerd werd en we konden openen met totaal 250 jassen.
Op zaterdag 8 januari hebben Fenna en ik, samen met medewerkers en vrijwilligers van Studiezalen, onze winkel ingericht in een buurthuis van Osdorp.

Zondag 9 januari ging onze winkel open en om 16 uur waren we helemaal “uitverkocht”.
Beelden zeggen meer dan woorden, hieronder een beeldverslag vanaf inzamelen bij mij thuis tot en met uitgifte van alle jassen in Osdorp.