ROTARY BENEFIETCONCERT 22 MEI 2017 SUCCES

Het was een prachtige benefietavond in het K.I.T. Koninklijk Instituut voor de Tropen. Met een diner vooraf en daarna een voorstelling met  indrukwekkende Tango/Mania, live-muziek met dans van het Internationaal Danstheater, het spektakel van Slagwerk Den Haag die de gehele zaal mee liet doen, Braziliaanse en American songbook muziek van het Y-Combo en de unieke muziek van Shishani & The Namibian Tales. Dank aan Rotary Club Amsterdam Oost voor de fantastische organisatie en dank aan alle Rotarians voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het goede doel van deze Benefietavond. Er werd aan het einde van de avond een cheque overhandigd aan War Child van ruim E. 16.000. Hiermee kan War Child Safe Spaces realiseren voor vluchteling kinderen uit Zuid-Soedan bij de nederzetting Bidibidi in het noorden van Oeganda.

ROTARKIDSLOTERIJ 2017

De Rotarkidsloterij is onlosmakelijk verbonden met het jaarlijkse benefietconcert. Dit jaar gaat 50% van de opbrengst van de loterij  naar het project War Child Team Up in Amsterdam en 50% naar de Stichting Rotarkids voor de ondersteuning van diverse projecten voor kansarme kinderen in Amsterdam en omgeving. Rotary Club Amsterdam Oost zorgde voor fantastische prijzen met dank aan Sligro, Jumbo, AH, Hotel Arena, Puccini en vele anderen. Dankzij de inspanningen van verschillende Rotaryclubs werden er in de voorverkoop al veel loten verkocht. Tijdens het diner en en voor de voorstelling was er een Rotarkids team aan de slag  om loten te verkopen en dat is goed gelukt. Ruim 1200 loten zijn er verkocht. Dank aan de vrijwilligers van Rotaract en Rotarians Rutger, Anna, Trudy en Wendela.

PRIJSWINNAARS
De eerste drie prijswinnaars werden, na een korte introductie,  op het podium door Wendela Sandberg, RC N8W8, platformlid Rotarkids, Madelon Schaap, RC Amsterdam Zuid, voorzitter Rotarkids en Rutger Mazel, RC N8W8 getrokken en uitgereikt.

Voor de prijzen PrijswinnaarsRotarkidsLoterij 2017