Rotary Club Amsterdam West (RCAW) organiseert op zaterdag 26 juni een fundraising ten bate van Stichting Leergeld Amsterdam. Gebrek aan geld in een gezin zorgt voor kansenongelijkheid bij kinderen. Stichting Leergeld wil kinderen in Amsterdam gelijke kansen geven en helpt bij de bekostiging van een laptop, een fiets of bijlessen. Vooral een laptop is heel erg nodig in deze tijden van onderwijs op afstand.

Help mee om deze kinderen van een laptop te voorzien! We lopen voor laptops!

Datum: zaterdag 26 juni 2021
Activiteit: Hildo Krop Route, zowel lopend als fietsend, zelfstandig af te leggen op basis van de uitgereikte routebeschrijving.
Lengte van de route: ongeveer 5 kilometer. Benodigde wandeltijd: ongeveer 1,5 uur.

Toelichting: Hildo Krop (1884 – 1970) was een van de belangrijkste beeldhouwers van de Amsterdamse School. Op deze route exploreren we een deel van de door hem gemaakte beelden in Amsterdam-Zuid.

Deelname

  1. Per persoon: €32,50 + servicekosten van €1,-, inclusief routebeschrijving (zonder foto’s)
  2. Per 2-6 personen bij gezamenlijke inschrijving: €28,- p.p. + servicekosten van €1,- p.p.
  3. Extra: Fotoboek van Hildo Krop Route met ruim 60 foto’s, gemaakt door fotograaf Geert Snoeijer: €39,50, servicekosten €1,-.
  4. Donatie naar keuze + €1,- servicekosten

Aanvang starttijden: Vanaf 10.00 uur – 13.00 uur. Bij grote belangstelling worden de starttijden uitgebreid.

Vertrekpunt: Apollo First Hotel, Apollolaan 123 – 127, 1077 AP Amsterdam. U krijgt hier de routebeschrijving uitgereikt en – eventueel – het bestelde fotoboek.

Let op: Het fotoboek is in beperkte oplage beschikbaar. Prof.dr. Henk van Os, emeritus hoogleraar Kunstgeschiedenis en oud-directeur van het Rijksmuseum schreef het voorwoord.

Alleen fotoboek: Voor diegenen die alleen het fotoboek bestellen: uitreiking op zaterdag 26 juni 2021 van 10.00 tot 13.00 in het Apollo First Hotel.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: rcaw.eventgoose.com

We hopen op een grote opkomst en een mooie opbrengst.

De commissie Fondswerving RCAW

Marie-José Bentinck
Andreas Braun
Cynthio Korlvinke

Geef een reactie