Wat zijn we blij dat we het nu echt kunnen aankondigen: VoorUit Masterchef Junior gaat door! Op 7 juli gaan 24 kinderen van de kookclubs van participatieproject VoorUit hun familierecepten koken op de prachtige locatie van kookstudio Peter Pan in Amsterdam-West. Het project kon afgelopen jaar niet doorgaan wegens covid, maar nu is het toch nog mogelijk voor de zomervakantie.

De kinderen die meedoen aan het kookproject bereiden maaltijden volgens de lekkere, duurzame en gezonde familierecepten. Het is een wedstrijd tussen kinderen van Slotervaart-Oost en West, Slotervaart, Molenwijk, Geuzenveld en Poelenburg-Peldersveld.

Masterchef Junior is een project dat in samenwerking met Vooruit, de Hogeschool van Amsterdam en Rotarkids plaatsvindt. De samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam geeft dit festijn een extra cachet doordat studenten van de opleiding Voeding en Diëtiek de kinderen ondersteunen.

De voorbereidingen met de kinderen zijn sinds een paar weken alweer in volle gang. Via de VoorUit Masterchef eventpagina kun je op de hoogte blijven van de voorbereidingen en alvast kennismaken met onze deelnemers.

We kijken ontzettend uit naar 7 juli en we zijn dankbaar dat het nog mogelijk is geweest het evenement vlak voor de zomervakantie te organiseren.

Geef een reactie